diuring-uring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diuring-uring Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦸ (u)ꦫꦶ (ri) (ng)ꦲꦸ (u)ꦫꦶ (ri) (ng)
Lingga: (uring)
krama/ngoko

  1. tansah disrêngêni;;
Kacocogna karo muring.








Kata kunci/keywords: arti diuring-uring, makna diuring-uring, definisi diuring-uring, tegese diuring-uring, tegesipun diuring-uring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org