diuwêd(-uwêd)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diuwêd(-uwêd) Aksara Jawa:
Lingga: (uwêd)

  1. dicêkêl lan diêlus êlus (lmr gêmak lsp);








Kata kunci/keywords: arti diuwêd(-uwêd), makna diuwêd(-uwêd), definisi diuwêd(-uwêd), tegese diuwêd(-uwêd), tegesipun diuwêd(-uwêd)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.