diwik-wik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diwik-wik Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦮꦶ (wi)ꦏ꧀ (k)ꦮꦶ (wi)ꦏ꧀ (k) (
Lingga: (wik)
)

  1. pc diuwik-uwik.








Kata kunci/keywords: arti diwik-wik, makna diwik-wik, definisi diwik-wik, tegese diwik-wik, tegesipun diwik-wik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.