diwlungsung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diwlungsung Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦮ꧀ (w)ꦭꦸ (lu) (ng)ꦱꦸ (su) (ng) (
Lingga: (wlungsung)
)

  1. (Kw) diwènèhi panganggo anyar;








Kata kunci/keywords: arti diwlungsung, makna diwlungsung, definisi diwlungsung, tegese diwlungsung, tegesipun diwlungsung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org