diwungu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

diwungu Aksara Jawa: ꦢꦶꦮꦸꦔꦸ
Lingga: (wungu)

  1. ki digugah.








Kata kunci/keywords: arti diwungu, makna diwungu, definisi diwungu, tegese diwungu, tegesipun diwungu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org