diwyagah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diwyagah Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦮꦾ (wya) (ga) (h) (
Lingga: (wyagah)
) krama/ngoko

  1. diwiyagah.








Kata kunci/keywords: arti diwyagah, makna diwyagah, definisi diwyagah, tegese diwyagah, tegesipun diwyagah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org