dodot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dodot Aksara Jawa: ꦢꦺꦴꦢꦺꦴꦠ꧀

krama/ngoko

  1. kampuh ki
Kacocogna karo dodod.








Kata kunci/keywords: arti dodot, makna dodot, definisi dodot, tegese dodot, tegesipun dodotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org