doki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

doki Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do)ꦏꦶ (ki)

  1. (ndoki) êngg pc ndêloki (dakdêlênge).









Kata kunci/keywords: arti doki, makna doki, definisi doki, tegese doki, tegesipun doki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org