Menyang kontèn

doki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

doki Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do)ꦏꦶ (ki)

  1. (ndoki) êngg pc ndeloki (dakdelengé).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti doki, makna doki, definisi doki, tegese doki, tegesipun doki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.