dolanan ula mandi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dolanan ula mandi Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do) (la) (na)ꦤ꧀ (n) (_)ꦲꦸ (u) (la) (_) (ma)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (ula)

  1. pr nglakoni (nindakake) apa-apa sing mbêbayani bangêt








Kata kunci/keywords: arti dolanan ula mandi, makna dolanan ula mandi, definisi dolanan ula mandi, tegese dolanan ula mandi, tegesipun dolanan ula mandi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org