Menyang kontèn

dom

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dom krama/ngoko

  1. saèm. biting cilik alandhep sing digawé waja (wesi) kanggo dondom-dondom lsp;
  2. ak jarum;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dom, makna dom, definisi dom, tegese dom, tegesipun dom

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.