domba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

domba (Prs) krama/ngoko

  1. wêdhus gêdhe;
  2. (jinis) kang gêdhe;








Kata kunci/keywords: arti domba, makna domba, definisi domba, tegese domba, tegesipun domba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org