don

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

don (Kw)

  1. ênggon, papan;
  2. tuju, kang diênêr;








Kata kunci/keywords: arti don, makna don, definisi don, tegese don, tegesipun donBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org