dongèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dongèng Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do)ꦔꦺ (ngè) (ng)

krama/ngoko

  1. crita karangan (ent ngaya-wara);









Kata kunci/keywords: arti dongèng, makna dongèng, definisi dongèng, tegese dongèng, tegesipun dongèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.