Menyang kontèn

donga

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

donga Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do) (nga)

krama/ngoko

  1. (Ar) tetembungan basa Arab kang dianggo sembahyang (nalikané ana kaperluan);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti donga, makna donga, definisi donga, tegese donga, tegesipun donga

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.