donga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

donga Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do) (nga)

krama/ngoko

  1. (Ar) têtêmbungan basa Arab kang dianggo sêmbahyang (nalikane ana kapêrluan);









Kata kunci/keywords: arti donga, makna donga, definisi donga, tegese donga, tegesipun donga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.