donga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

donga Aksara Jawa: ꦢꦺꦴꦔ

krama/ngoko

  1. (Ar) têtêmbungan basa Arab kang dianggo sêmbahyang (nalikane ana kapêrluan);









Kata kunci/keywords: arti donga, makna donga, definisi donga, tegese donga, tegesipun dongaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=donga&oldid=51852"