donya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

donya (Ar) krama/ngoko

  1. jagad (kang dialami iki);
  2. (utawa donya brana) barang-barang kasugihan lsp;








Kata kunci/keywords: arti donya, makna donya, definisi donya, tegese donya, tegesipun donya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.