Menyang kontèn

doran

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

doran Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do) (ra)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. garan pacul.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti doran, makna doran, definisi doran, tegese doran, tegesipun doran

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.