dos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dos Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do)ꦱ꧀ (s)

  1. pc
krama
Krama dos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dados, kados.









Kata kunci/keywords: arti dos, makna dos, definisi dos, tegese dos, tegesipun dos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.