dosa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dosa (Snk) krama/ngoko

  1. nêrak (panêrak) marang anggêr-anggêring agama kalawan njarag;
  2. nglakoni piala;
  3. kaluputan, salah
Kacocogna karo
  • dêdosan, dodosan.








Kata kunci/keywords: arti dosa, makna dosa, definisi dosa, tegese dosa, tegesipun dosa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org