doyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

doyan krama/ngoko

kêparêng ki

  1. gêlêm mangan (dening rumangsa enak), karêm;
  2. ent gêlêm (karêm) nindakake, upama doyan ing gawe, doyan turu;








Kata kunci/keywords: arti doyan, makna doyan, definisi doyan, tegese doyan, tegesipun doyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org