drak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

drak Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (ra)ꦏ꧀ (k)

  1. Cithakan:Jk enggal, dumadakan.









Kata kunci/keywords: arti drak, makna drak, definisi drak, tegese drak, tegesipun drak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.