drap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

drap Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (ra)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. (Wl) njojrog.









Kata kunci/keywords: arti drap, makna drap, definisi drap, tegese drap, tegesipun drap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org