dri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dri Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d)ꦫꦶ (ri)

  1. (Kw) ak (adri) gunung.








Kata kunci/keywords: arti dri, makna dri, definisi dri, tegese dri, tegesipun dri

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.