dril

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dril Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d)ꦫꦶ (ri)ꦭ꧀ (l)

  1. (Wl) pc araning bakal.









Kata kunci/keywords: arti dril, makna dril, definisi dril, tegese dril, tegesipun dril
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.