drub

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

drub Aksara Jawa: ꦢ꧀ꦫꦸꦧ꧀

krama/ngoko

  1. araning kêrtu gêdhe (truf).









Kata kunci/keywords: arti drub, makna drub, definisi drub, tegese drub, tegesipun drubBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org