drum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

drum Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d)ꦫꦸ (ru)ꦩ꧀ (m)

krama/ngoko

  1. êngg rukun, ayon.








Kata kunci/keywords: arti drum, makna drum, definisi drum, tegese drum, tegesipun drum

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.