dubur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dubur Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦧꦸ (bu) (r)

krama/ngoko

  1. (Ar) silit.









Kata kunci/keywords: arti dubur, makna dubur, definisi dubur, tegese dubur, tegesipun dubur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.