dugan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dugan Aksara Jawa: ꦢꦸꦒꦤ꧀

krama/ngoko

  1. êngg dêgan.









Kata kunci/keywords: arti dugan, makna dugan, definisi dugan, tegese dugan, tegesipun duganBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org