dul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dul Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. (Ar) ak araning sêmpalaning agama Islam;









Kata kunci/keywords: arti dul, makna dul, definisi dul, tegese dul, tegesipun dul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.