dumara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dumara Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (ma) (ra)

  1. (Kw) ak (wc andum amara) kang minta-minta marang sakabèhing titah (Dewa kang linuwih, Allah).








Kata kunci/keywords: arti dumara, makna dumara, definisi dumara, tegese dumara, tegesipun dumara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.