dumbul

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dumbul Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦩ꧀ (m)ꦧꦸ (bu)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. êngg saèm. gathuk (dhumpyuk).








Kata kunci/keywords: arti dumbul, makna dumbul, definisi dumbul, tegese dumbul, tegesipun dumbul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.