duna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

duna Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (na)

  1. (duni) dungkap êngg pc tuna-dungkap.








Kata kunci/keywords: arti duna, makna duna, definisi duna, tegese duna, tegesipun duna

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.