dupa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dupa Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (pa)

krama/ngoko

  1. (Snk) êngg kutug (mênyan lsp);









Kata kunci/keywords: arti dupa, makna dupa, definisi dupa, tegese dupa, tegesipun dupa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org