Menyang kontèn

dupi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dupi Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦥꦶ (pi)

  1. (Kw) bareng (ing nalika).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dupi, makna dupi, definisi dupi, tegese dupi, tegesipun dupi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.