dupi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dupi Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦥꦶ (pi)

  1. (Kw) barêng (ing nalika).









Kata kunci/keywords: arti dupi, makna dupi, definisi dupi, tegese dupi, tegesipun dupi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org