dur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dur Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r)

  1. (Snk) (Kw) ala.









Kata kunci/keywords: arti dur, makna dur, definisi dur, tegese dur, tegesipun dur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.