dur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dur Aksara Jawa: ꦢꦸꦂ

  1. (Snk) (Kw) ala.









Kata kunci/keywords: arti dur, makna dur, definisi dur, tegese dur, tegesipun durBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org