durèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

durèn Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦫꦺ ()ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. araning wit sarta woh.









Kata kunci/keywords: arti durèn, makna durèn, definisi durèn, tegese durèn, tegesipun durèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.