dura

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dura (Snk) (Kw) ak

  1. adoh.
  2. nglêngkara.








Kata kunci/keywords: arti dura, makna dura, definisi dura, tegese dura, tegesipun dura
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.