duraka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

duraka krama/ngoko

  1. nglakoni dosa, kêdosan marang;
  2. ak mbangkang ing parentah, ngraman.








Kata kunci/keywords: arti duraka, makna duraka, definisi duraka, tegese duraka, tegesipun durakaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org