durantara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

durantara Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (ra)ꦤ꧀ (n) (ta) (ra)

  1. (Snk) (Kw) ak (adoh antarane) mokal, nglêngkara.









Kata kunci/keywords: arti durantara, makna durantara, definisi durantara, tegese durantara, tegesipun durantara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org