dure

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dure Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦫꦺ (re)

krama/ngoko

  1. êngg dumèh.









Kata kunci/keywords: arti dure, makna dure, definisi dure, tegese dure, tegesipun dure
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.