durjana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

durjana Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r) (ja) (na)

krama/ngoko

  1. (wong ala) maling.









Kata kunci/keywords: arti durjana, makna durjana, definisi durjana, tegese durjana, tegesipun durjana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.