durlaksmi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

durlaksmi Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r) (la)ꦏ꧀ (k)ꦱ꧀ (s)ꦩꦶ (mi)

  1. (Snk) (Kw) ak cilaka.









Kata kunci/keywords: arti durlaksmi, makna durlaksmi, definisi durlaksmi, tegese durlaksmi, tegesipun durlaksmi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org