durmeda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

durmeda Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r)ꦩꦺ (me) (da)

  1. (Snk) (Kw) ak bodho.









Kata kunci/keywords: arti durmeda, makna durmeda, definisi durmeda, tegese durmeda, tegesipun durmeda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org