durwyasana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

durwyasana Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r)ꦮ꧀ (w) (ya) (sa) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak kurang-ajar.









Kata kunci/keywords: arti durwyasana, makna durwyasana, definisi durwyasana, tegese durwyasana, tegesipun durwyasana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org