duryasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

duryasa Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r) (ya) (sa)

  1. (Snk) (Kw) ak wirang, kawirangan.









Kata kunci/keywords: arti duryasa, makna duryasa, definisi duryasa, tegese duryasa, tegesipun duryasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org