duryat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

duryat Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r) (ya)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Ar) ak kabêgjan.









Kata kunci/keywords: arti duryat, makna duryat, definisi duryat, tegese duryat, tegesipun duryat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org