duta

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

duta (Snk) (Kw)

  1. kongkonan (utusan);
  2. ak têlik;
  3. ak ngalamat;







Kata kunci/keywords: arti duta, makna duta, definisi duta, tegese duta, tegesipun duta

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.