duta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

duta (Snk) (Kw)

  1. kongkonan (utusan);
  2. ak têlik;
  3. ak ngalamat;








Kata kunci/keywords: arti duta, makna duta, definisi duta, tegese duta, tegesipun duta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org