dwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dwa Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (wa)

  1. (Snk) Cithakan:Jk goroh, kliru.









Kata kunci/keywords: arti dwa, makna dwa, definisi dwa, tegese dwa, tegesipun dwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org