dwara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dwara Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (wa) (ra)

  1. (Snk) (Kw) ak lawang, gapura;









Kata kunci/keywords: arti dwara, makna dwara, definisi dwara, tegese dwara, tegesipun dwara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org