dwi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dwi (Snk) (Kw)

  1. loro.
  2. ak swiwi.








Kata kunci/keywords: arti dwi, makna dwi, definisi dwi, tegese dwi, tegesipun dwi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org