dwi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dwi (Snk) (Kw)

  1. loro.
  2. ak swiwi.








Kata kunci/keywords: arti dwi, makna dwi, definisi dwi, tegese dwi, tegesipun dwi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.