Menyang kontèn

dwija

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dwija (Snk) (Kw)

  1. pendhita;
  2. guru;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dwija, makna dwija, definisi dwija, tegese dwija, tegesipun dwija

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.